The best Side of دوربین مخفی استخر قم
The best Side of دوربین مخفی استخر قم
Blog Article
در زمان عباسیان در قم قیامهایی علیه حاکمان وقت شکل گرفته است:
درباره ما سوالات متداول پول تیکت چگونه کار میکند پنل رفاهی سازمانی شرایط و مقررات باشگاه مشتریان
تالاب حوض مره یکی از جاذبههای طبیعی و از جمله دیدنیهای اطراف قم در بهار به شمار میرود. این تالاب در ضلع غربی منطقه حفاظتشده کویر و دشت مسیله واقع است و ۱۰ هزار هکتار مساحت دارد.
تغییر وضعیت فهرست محتویات تغییر وضعیت فهرست محتویات قم
پیشینه تشیع در قم به هجرت خاندان اشعریون از کوفه به این شهر در قرن نخست قمری برمیگردد. دفن حضرت معصومه(س) در قم و به دنبال آن، مهاجرت امامزادگان و سادات، این شهر را به پایگاه تشیع تبدیل کرد.
تالاب بهشت معصومه یکی از جاذبههای طبیعی و تماشایی اطراف قم محسوب میشود که در کنار میدان نفتی البرز که از نخستین میدانهای نفتی قرار گرفته است.
[نیازمند منبع] کتاب تذکره مشایخ قم از ۱۱۲ راوی و دانشمند قمی نام برده[۶۶] که نام آنان در یکی از کتابهای رجال کشی، رجال نجاشی، رجال ??? ?? ????? طوسی، فهرست طوسی، خلاصة الاقوال و فهرست شیخ ??? ?? ?????? منتجب الدین آمده است.[۶۷] همچنین تاریخ قم از ۲۶۶ و ریاض المحدثین از حدود ۶۶۰ عالم و بزرگ قمی نام بردهاند.[۶۸] در تنزیه القمیین نیز فهرستی از دانشمندان قمی گرد آمده است.[نیازمند منبع] ارتباط اهالی قم با امامان شیعه
دشت موسیر که از ییلاقات بالادست روستای انجیله محسوب میشود از جمله دیدنیهای این دره است.
البته تو چند سال اخیر چندتا استخر با کیفیت هم تو این منظقه ساخته شده
حضرت معصومه • زینب دختر امام جواد(ع) • موسی مبرقع • علی بن جعفر الصادق
حضور برخی از اصحاب ائمه و عالمان شیعی در قم را از ???? ????? ?????? عوامل گسترش تشیع در این شهر دانستهاند. ابواسحاق قمی، زکریا بن آدم و احمد بن اسحاق از آن جملهاند.[نیازمند منبع] ابواسحاق قمی، اولین کسی است که احادیث کوفیان را در قم نشر داده است.[۶۴] احمد بن اسحاق را قافله سالار و شیخ قمیین نامیدهاند.[۶۵] شیخ صدوق از جمله عالمان شیعی بود که در قم ساکن شد.
ملاییپور، آذرخش انقلاب؛ ویژهنامه قیام ۱۹ دی، قم، مرکز پژوهشهای صدا و سیما، ۱۳۸۳ش، ص۴۳
نجاشى، احمد بن على، رجال نجاشی، قم، موسسه نشر اسلامی، چاپ ششم، ???? ????? ۱۳۶۵ش.
مرعشی، ظهیرالدین، تاریخ طبرستان و رویان و مازندران، تصحیح: عبدالحسین نوایی، تهران، ??? امیرکبیر، ۱۳۳۹.